Støt DDOLF

Der er flere måder, som du kan støtte DDOLF på:

·       Blive medlem for også at få indflydelse på foreningen
·       Sætte dit støtte beløb direkte ind på vores konto i Nordea reg. nr. 2275 konto 6894 134 443.
·       Støtte os ved at donere stjerner i Drugstars app, se efterfølgende:

       

Husk din medicin – mens du donerer til DDOLF

Det kan være svært at huske at tage sin medicin, men den gratis app Drugstars kan hjælpe dig. Appen minder dig om at tage din medicin til tiden, og samtidig får du mulighed for at donere til velgørende formål helt uden at betale en krone selv.

Det foregår sådan, at når du har hentet appen, indtaster du hvornår du vil mindes om at tage din medicin. For hver gang du bruger den, optjener du stjerner, og det er de stjerner, som du kan donere til DDOLF.

Du kan donere, når du har optjent 50 stjerner. Stjernernes værdi følger dollarkursen og giver i dag 7 øre pr. stjerne. 50 stjerner svarer altså til 3,50 krone. Det lyder ikke af meget, men her gælder virkelig reglen om mange bække små. En person, som tager 3 forskellige slags medicin om dagen incl. f. eks. vitaminpiller og kosttilskud, optjener hver dag 3 stjerner eller 1.095 om året svarende til 77 kr., hvortil kommer ekstra muligheder for optjening ved f. eks. at vurdere din egen medicin, dette kan blive til mange penge for DDOLF i løbet af et år.

Hvis du ønsker at støtte DDOLF på denne måde, kan du downloade Drugstars app her:

https://drugstars.onelink.me/FN6p/DDOLF og begynde med det samme.